Helsinki selvittää asukkaiden kokemuksia liikenneturvallisuudesta

10.9.2024

Liikenneturvallisuuden parantaminen on Helsingin kaupungin keskeinen tavoite. Helsinkiläisten kokemukset liikenneturvallisuudesta ja liikenteen vaaranpaikoista ovat erityisen tärkeitä, minkä vuoksi aiheesta on avattu kysely asukkaille.

Asukkailta toivotaan näkemyksiä liikenneturvallisuudesta riippumatta missä päin Helsinkiä asuu, millä tavoin liikkuu tai minkä ikäinen on. Kyselyssä kysytään mm. karttapohjaisia kysymyksiä liikenneturvallisuuden kannalta hankalista paikoista tai kohteista, joissa on joutunut liikenneonnettomuuteen tai vaaratilanteeseen. 

Toivomme, että voisitte jakaa tietoa kyselystä alueenne asukkaille ja toimijoille, jotta kyselyyn saataisiin mahdollisimman laajasti kaupunkilaisten näkemyksiä liikenneturvallisuudesta.

Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Saatuja vastauksia käytetään liikenneturvallisuuden kehittämiseen.

Vastaa kyselyyn tästä.

Kyselystä on myös julkaistu uutinen Helsingin kaupungin sivustolla: https://www.hel.fi/fi/uutiset/helsingin-tavoitteena-parempi-liikenneturvallisuus-vastaa-kyselyyn-vaaranpaikoista

Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 6.10.2024 asti.


 

Ystävällisin terveisin,

Roni Utriainen

Liikenneinsinööri


 

Helsingin kaupunki

Liikenne- ja katusuunnittelu